coolel

Eltest

eltest

Nyintroduktion
eltest- säkerhet i elanläggningen.

Auktoriserad elfirma – vi utför
EIO´s eltest.

Sök

Sök produkt

Välkommen att söka bland våra leverantörer. Vår målsättning är att bygga upp länkar att "klicka på" till våra leverantörers hemsida.

 

Vitvaror och damsugare

Vi har bland annat samtliga kända vitvaruleverantörer att välja mellan. Som huvudleverantör har vi Elektrolux, gäller även elektrohelius. Vi har alltid lite hemma att kika på i butiken av dessa, men det går utmärkt att köpa Bosch, Siemens, Whirepool eller andra märken hos oss.

 

Radiatorer (värmeelement) och handukstorkar.

Vi har ett sortiment av LVI som huvudleverantör. I butiken finns även en visning av nyaste tekniken.

Bland annat kan du nu välja en radiator som är "smart". Den stänger av sig själv när du vill vädra eller när det är öpppet. På så vis eldar du alldrig för kråkorna i onödan, den går att låsa fast vid en temperatur och gömma inställningen för oönskade vridningar eller avstängningar genom en digital fjärrinställning - som dessutom går att justera på avstånd, eller via mobilapp.

Du kan även ställa in natt och dag temp efter eget schema. Sänk temperatur 2 grader när du inte är hemma och spara 10 %. Kan bli ännu mer om du behöver vara borta länge med en lägre temp.

 

Belysning

Vi har märkesvaror och lågpris, välj fritt bland leverantörer. Allt på marknaden går att ordna. Vi länkar till en del intressanta leverantörer som du kan kika runt hos. Bestäm produkt och få pris direkt av oss. Vill du ha tips på bra kvalité till bra pris så hjälper vi gärna till. Många kunder har hjälpt oss att hitta den rätta varan, kunskap som vi delar med oss av.

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Kika in i butiken

Ta en titt i vår butik

Kontoret har öppet vardagar 08.00-17.00.
Telefon 044- 423 61 eller 044- 432 31.

Välj belysning

Klicka på länken, välj din belysning och beställ av oss..

 

www.konstsmide.se

 

www.markslojd.se

 

www.belid.se

 

www.westal.se